Om oss

HM Group AS er et fusjonert selskap av Hydmec AS og HM Electro AS.
Selskapet har hovedkontor i Mandal og er involvert i store og små prosjekter nasjonalt og internasjonalt.

HM Group AS er startet opp av personer med omfattende kunnskap og erfaring innen elektro,hydraulisk og mekanisk både innenfor offshore drilling, infrastruktur, maritim og landbasert industri.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester til våre kunder, og er meget fleksible og imøtekommende med kravene som våre kunder stiller. Vi kan alltid garantere at våre ansatte utfører sitt arbeid med profesjonalitet og leverer innen avtalt tidsplan.

Vi vil ha best mulig samarbeid med våre kunder, så vi setter derfor kvalitet, profesjonalitet og 0-visjon basert HMS system høyt på vår prioriterings liste.

Tjenester

Vi tilbyr personell for å overvåke, utføre og planlegge MC og idriftsettelse på boreutstyr og kraner. I dialog med våre kunder og deres leverandører, og med en god prosjektplan, så gjør vi vårt aller beste for å holde tidsplanen og opprettholde den beste kvaliteten, sikkerhet og ytelse av boreutstyr og kraner.

Med våre erfarne hydraulikk ingeniører og våre leverandører kan vi designe et hydraulisk system som passer våre kunder, dette inneholder design, produksjon og drift/oppstart. Våre feltingeniører er alltid beredt til å ta utfordringen i en hydraulisk testing og feilsøking.

For en drilling prosjekt gruppe, kan vi tilby personell innen disse stillingene:

  • Drilling Product Lead
  • Discipline Lead
  • Commissioning Engineer
  • Site Manager / I and C Manager
  • Lead Service Engineer Hyd/Mec
  • Service Engineer Hyd/Mec